Νέες Λειτουργίες

Νέες Λειτουργίες

με χρήση web και mobile εφαρμογών

Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Γρήγορη - Άμεση - Αποτελεσματική

Απομακρυσμένη πληροφόρηση

Απομακρυσμένη πληροφόρηση

για την επιχείρησή σας

Δείτε την τηλεοπτική διαφήμιση για το

Cloud ERP της SoftOne

Δείτε το βίντεο της νέας υπηρεσίας

Soft1 myCustomer

Βράβευση της datalink από τους πελάτες της softone

ως τη καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών το 2017

Λογισμικα SoftOne

Η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα, πρωτοποριακά συστήματα business software με τεχνολογία αιχμής, αξιοποιώντας το ταλέντο και τις γνώσεις μίας από τις καλύτερες ομάδες ειδικών της χώρας.

Περισσότερα...

QlikView B.I.

Το QlikView είναι ένα νέο είδος λογισμικού Business Intelligence που σας επιτρέπει να σταματήσετε να μαντεύετε και να αρχίσετε να γνωρίζετε πώς να πάρετε πιο γρήγορα, έξυπνες αποφάσεις.

Περισσότερα...

Υποστηριξη

Η DataLink διαθέτει σημαντική υποδομή υποστήριξης πελατών, με υπηρεσίες Help Desk από συμβούλους με εξειδίκευση και εμπειρία στην επίλυση τόσο στον τρόπο λειτουργίας του κάθε πελάτη, όσο και στον τρόπο λειτουργίας των εφαρμογών.

Περισσότερα...

Top Μερικά λόγια για την εταιρία και την ομάδα μας Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Ποιοι είμαστε

Η DataLink δραστηριοποιείται στο χώρο της Ελληνικής Επιχειρηματικής Μηχανογράφησης από το 2002 παρέχοντας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που στοχεύουν στην αποδοτική αξιοποίηση των μηχανογραφικών συστημάτων των επιχειρήσεων. Περισσότερα...

Γιατί εμείς

 • Εμπειρία
 • Ποιότητα
 • Αξιοπιστία
 • Συνέπεια
 • Άμεση εξυπηρέτηση
 • Εξειδίκευση
 • Ευελιξία
 • Πιστοποιήσεις

Ανθρώπινο Δυναμικό

Τμήμα E.R.P.
Τμήμα E.R.P. Certified Consultants & ERP Specialists Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τμήμα H.R. & Μισθοδοσίας
Τμήμα H.R. & Μισθοδοσίας Certified Consultants & HR Specialists Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τμήμα Engineer Δικτύων & Συστημάτων
Τμήμα Engineer Δικτύων & Συστημάτων Certified System & Network Engineers Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τμήμα Οικονομικών & Λογιστικής
Τμήμα Οικονομικών & Λογιστικής Certified Accounting Consultants & Tax Specialists Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τμήμα M.I.S. & Analytics
Τμήμα M.I.S. & Analytics Certified Data Mining Consultants Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τμήμα Εντατικής Λιανικής
Τμήμα Εντατικής Λιανικής Certified Retail Consultants Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τμήμα Πωλήσεων & Δημοσίων Σχέσεων
Τμήμα Πωλήσεων & Δημοσίων Σχέσεων Certified Sales Consultants Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τμήμα Web Design & E-Shop
Τμήμα Web Design & E-Shop Certified Web Designers Consultants Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
.

Ενδεικτικό πελατολόγιο

megagroup-logo           logo acmon         NESPRESSO-normal

 

    rizos-logobennett

 

vivavida-logo       DanaosLogo       

 

         gerou-trodat   ctc-logo

 

freezecom   

 

 

Οι συνεργάτες μας

 • SoftOne_Logo
 • Cubit_partner
 • Rbs-logo
 • Synthex_partner
 • Acmondata_partner

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Η ευκολία κατανόησης και χρήσης της εφαρμογής από τους εργαζόμενους, η αμεσότητα πρόσβασης σε κάθε λεπτομέρεια της λειτουργίας των τμημάτων της επιχείρησης, η ταχύτητα παραγωγής στατιστικών στοιχείων και η αντιμετώπιση των αυξανόμενων και σύνθετων απαιτήσεων επιβεβαιώνουν την επιλογή του SoftOne ERP.  H DataLink, o συνεργάτης της Softone που ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την υλοποίηση του έργου, στάθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος δίπλα μας προσφέροντας άμεσες, ουσιαστικές λύσεις, και εξασφάλισε  την επιτυχή εφαρμογή των διαδικασιών και την ομαλή λειτουργιά της εταιρείας μας. Ελένη Μιχοπούλου - Γεν. Διευθύντρια ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΕΠΕ - Αποκλειστική αντιπρόσωπος της NESPRESSO Business Solutions στην Ελλάδα
Το πιο δύσκολο κομμάτι της εταιρίας ήταν να μπορέσουμε να εντάξουμε ενιαία σε μία μόνο εφαρμογή όλες τις λειτουργικές μας διαδικασίες. Η DataLink, μέσω του λογισμικού της SoftOne, όχι μόνο τα κατάφερε αλλά συνεχίζει να επεκτείνει και να αναβαθμίζει συνεχώς το σύστημά μας. Πλέον το ανθρώπινο δυναμικό μας μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία χρειαστεί, άμεσα και αποτελεσματικά. Τάκης Κεσαρλής - Διοικητικό Μέλος MEGA GROUP SECURITY ΑΕ

 

Top Τα προϊόντα μας ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Συστήματα ERP

Το ERP είναι τα αρχικά του Enterprise Resource Planning και σημαίνει προγραμματισμός των επιχειρηματικών πόρων. Είναι ένα σύστημα λογισμικού που στοχεύει να χρησιμεύσει ως σπονδυλική στήλη για ολόκληρη την επιχείρησή σας. Το ERP ενσωματώνει τις βασικές επιχειρηματικές και διοικητικές διαδικασίες για να παρέχει μία υψηλού επιπέδου άποψη για το τι γίνεται στην επιχείρηση σας.

Συστήματα CRM

Το CRM (Customer Relationship Management) είναι μια επιχειρηματική στρατηγική, που στοχεύει στην μεγιστοποίηση των εσόδων και των κερδών, και στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών. Οι τεχνολογίες που υποστηρίζουν την «φιλοσοφία» CRM συγκεντρώνουν και αποθηκεύουν δεδομένα για τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και τις εσωτερικές διαδικασίες μιας επιχείρησης.

Business Intelligence

Επιχειρηματική ευφυΐα, ή στον αγγλικό του όρο Business Intelligence, είναι η μετατροπή των εταιρικών δεδομένων σε χρήσιμη πληροφορία. Η DataLink έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μέσω της ολοκληρωμένης σουίτας εφαρμογών επιχειρηματικής ευφυΐας QlikView της πολυεθνικής εταιρίας QlikTech, προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την δραστηριότητά της.

Εμπορικές Εφαρμογές

Η DataLink με την άριστη τεχνογνωσία και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του χώρου από την πιο μικρή έως την μεγαλύτερη εταιρία. Οι εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης της SoftOne καλύπτουν πάσης φύσεως εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εισαγωγικές, εξαγωγικές, παραγωγής και γενικότερα οποιονδήποτε επαγγελματία εκτελεί εμπορική δραστηριότητα ανεξαρτήτου μεγέθους.

Λογιστικά Γραφεία

Το λογιστικό γραφείο και ο λογιστής μάχεται καθημερινά με καταληκτικές ημερομηνίες, με αλλαγές από το φορολογικό σύστημα, με τις αλλαγές τον συλλογικών συμβάσεων κ.ο.κ. Η δουλειά του είναι να ενημερώνεται συνεχώς, να καταχωρεί τα παραστατικά των επιχειρήσεων, να διεκπεραιώνει εργασίες με τους διαφόρους δημοσίους φορείς και κυρίως να «παλεύει» με την γραφειοκρατία.

Μισθοδοσία

Η ορθή διαχείριση των στοιχείων και δεδομένων που αφορούν τους εργαζόμενους, αποτελεί θεμελιώδες συστατικό για την αποτελεσματική λειτουργία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Τα συστήματα που προσφέρει σήμερα η αγορά μπορούν να υποστηρίξουν με ευελιξία και συνέπεια όλες τις εργασίες του HR, συνιστώντας ταυτόχρονα έναν πολύτιμο σύμμαχο για κάθε εταιρεία. Η DataLink έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία προσφέρει τα καλύτερα λογισμικά στον ελληνικό χώρο.

Διαχείριση Λιανικής

Οι επιχειρήσεις του κλάδου λιανικής, ως αντιστάθμισμα στις επιπτώσεις των οικονομικών συνθηκών και για να αντιμετωπίσουν τις επιχειρηματικές προκλήσεις του κλάδου, καταφεύγουν στην αξιοποίηση της τεχνολογίας με την εγκατάσταση και χρήση συστημάτων Διαχείρισης Λιανικής.

Εφαρμογές Εστίασης

Cafe, εστιατόριο, γρήγορο φαγητό, ταβέρνα, bar-restaurant, πολυχώρος, αναψυκτήριο, ψησταριά, νυχτερινό κέντρο; Αλυσίδα ή αυτόνομο κατάστημα; Με μία αίθουσα ή πολλές; Η DataLink με την άριστη τεχνογνωσία και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του χώρου της εστίασης, από την πιο μικρή έως την μεγαλύτερη εταιρία.

Φορολογικοί Μηχανισμοί

Ο φορολογικός μηχανισμός (Electronic Signature Fiscal Device) είναι συσκευή που συνδέεται στον υπολογιστή μέσω σειριακής θύρας, ή USB, ή (προτιμότερο) ethernet, η οποία αναλαμβάνει να "σημαίνει" φορολογικά τα παραστατικά που εκδίδονται από την επιχείρηση.

Cloud Εφαρμογές

Η συνδρομητική υπηρεσία S1aaS (Soft1 as a Service) βασίζεται στο μοντέλο διάθεσης λογισμικού SaaS, παρέχεται σε συνεργασία με τη Microsoft αξιοποιώντας τη cloud πλατφόρμα Windows Azure και προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα για τη μηχανογράφηση κάθε επιχείρησης.

Web Εφαρμογές

Οι νέες web εφαρμογές λειτουργούν με χρήση οποιουδήποτε browser και προσφέρουν τη δυνατότητα πρόσβασης εξωτερικών χρηστών στη κεντρική μηχανογράφηση Soft1 της επιχείρησης, μέσα από ένα ασφαλές, αξιόπιστο και πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον.

Mobile Εφαρμογές

Οι νέες mobile εφαρμογές απευθύνονται σε κάθε επιχείρηση που η κεντρική μηχανογράφηση της υλοποιείται με το λογισμικό Soft1 και επιθυμεί οι εργαζόμενοι της να έχουν τη δυνατότητα αξιοποίησης σε πραγματικό χρόνο των δεδομένων της επιχείρησης, ακόμη και όταν βρίσκονται μακριά από το γραφείο τους.

Top Η ολοκληρωμένη λίστα των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Επιχειρησιακά Λογισμικά

Επιχειρησιακά ΛογισμικάΧρησιμοποιούμε τα σύγχρονα, πρωτοποριακά συστήματα business software με τεχνολογία αιχμής εμπορικά, λογιστικά, HRMS και ERP προγράμματα της SoftOne.

QlikView B.I.

QlikView B.I.Οι λύσεις Business Intelligence της QlikView σας βοηθούν να έχετε άμεση και ακριβή πληροφόρηση για τα μεγέθη της εταιρίας σας που οδηγεί σε έγκαιρη και τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Απομακρυσμένη Υποστήριξη

Απομακρυσμένη ΥποστήριξηΆμεση, αξιόπιση και ασφαλής τεχνική υποστήριξη υπολογιστών απο απόσταση. Επίλυση προβλημάτων χωρίς να χρειάζεται φυσική επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο, ή στο γραφείο σας.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Άμεση ΕξυπηρέτησηΗ Τεχνική Υποστήριξη αποτελεί το θεμέλιο της συνεργασίας μας για αυτό τον λόγο πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική.

Web Design

Web DesignΧρησιμοποιώντας την τεχνολογία Joomla, δημιουργούμε ιστοσελίδες που συνδυάζουν κίνηση, εφέ σύνθετα γραφικά και ήχο, παρουσιάζοντας μία πολύ εντυπωσιακή εικόνα εταιρικής ιστοσελίδας και πολυμεσικών εφαρμογών.

Ευκολίες Mobile

Ευκολίες MobileΠλέον μπορείτε να διαχειρίζεστε και να πληροφορείστε για όλα τα δρώμενα της επιχείρησής σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει από το κινητό σας, ή από το tablet.

                                                                                                                                                        

Top Ρίξτε μία ματιά στις οικονομικές προσφορές μας ! ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η νέα έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise περιλαμβάνει έξι (6) εμπορικούς συνδυασμούς που διατίθενται για λειτουργία στο cloud.

PRIME
45
/ μήνα / χρήστη
(ετήσια χρέωση)
Δωρεάν Δοκιμή
Περιλαμβάνει βασική λειτουργικότητα στις ενότητες:
  • Διαχείριση Αποθήκης
  • Εμπορική Δραστηριότητα
  • Χρηματοοικονομική Διαχ/ση
  • Web Report
  • myCustomer
  • QuickView
  • MyPortal
 
 
Και πλήρη λειτουργικότητα σε 2 επιπλέον modules της επιλογής σας.
 
ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση
 
PRIME PLUS
58
/ μήνα / χρήστη
(ετήσια χρέωση)
Δωρεάν Δοκιμή
Περιλαμβάνει βασική λειτουργικότητα στις ενότητες:
  • Διαχείριση Αποθήκης
  • Εμπορική Δραστηριότητα
  • Λογιστικές Ενότητες
  • Χρηματοοικονομική Διαχ/ση
  • Reporting Tools
  • Web Report
  • myCustomer
  • QuickView
  • MyPortal
 
 
ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση
 
ΔΩΡΕΑΝ 2 ώρες Εκπαίδευση  
VALUE
66
/ μήνα / χρήστη
*Minimum 2 χρήστες (ετήσια χρέωση)
Δωρεάν Δοκιμή
Περιλαμβάνει διευρυμένη λειτουργικότητα στις ενότητες:
  • Διαχείριση Αποθήκης
  • Εμπορική Δραστηριότητα
  • Χρηματοοικονομική Διαχ/ση
  • Reporting Tools
  • Customization Tools
  • Web Report
  • myCustomer
  • QuickView
  • MyPortal
Και πλήρη λειτουργικότητα σε 5 επιπλέον modules της επιλογής σας.
ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση
 
ΔΩΡΕΑΝ 4 ώρες Εκπαίδευση
VALUE PLUS
75
/ μήνα / χρήστη
*Minimum 3 χρήστες (ετήσια χρέωση)
Δωρεάν Δοκιμή
Περιλαμβάνει διευρυμένη λειτουργικότητα στις ενότητες:
  • Διαχείριση Αποθήκης
  • Εμπορική Δραστηριότητα
  • Λογιστικές Ενότητες
  • Χρηματοοικονομική Διαχ/ση
  • Reporting Tools
  • Customization Tools
  • CRM
  • Web Report
  • myCustomer
  • QuickView
  • MyPortal
 
 
1o ΔΩΡΟ Η/Υ Intel NUC
 
2o ΔΩΡΟ SmartPhone 4,7"
GLOBAL
75
/ μήνα / χρήστη
*Minimum 5 χρήστες (ετήσια χρέωση)
Δωρεάν Δοκιμή
Περιλαμβάνει πλήρη λειτουργικότητα στις ενότητες:
 • Διαχείριση Αποθήκης
 • Εμπορική Δραστηριότητα
 • Χρηματοοικονομική Διαχ/ση
 • Reporting Tools
 • Customization Tools
 • Web Report
 • myCustomer
 • QuickView
 • MyPortal
 
Και πλήρη λειτουργικότητα σε 7 επιπλέον modules της επιλογής σας.
1o ΔΩΡΟ Η/Υ Intel NUC
 
2o ΔΩΡΟ Phablet 5,5"
 
3o ΔΩΡΟ Εκτυπωτής Laser
GLOBAL PLUS
100
/ μήνα / χρήστη
*Minimum 5 χρήστες (ετήσια χρέωση)
Δωρεάν Δοκιμή
Περιλαμβάνει πλήρη λειτουργικότητα στις ενότητες:
 • Διαχείριση Αποθήκης
 • Εμπορική Δραστηριότητα
 • Λογιστικές Ενότητες
 • Χρηματοοικονομική Διαχ/ση
 • Reporting Tools
 • Customization Tools
 • CRM
 • Παραγωγή
 • Διεθνείς Συναλλαγές
 • Web Report
 • myCustomer
 • QuickView
 • MyPortal
1o ΔΩΡΟ Η/Υ Intel NUC
 
2o ΔΩΡΟ Tablet 10"
 
3o ΔΩΡΟ Εκτυπωτής Laser

Top Τα τελευταία νέα μας και γενικά τεχνολογικά νέα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 • 1
 • 2
 • 3
Σας ευχαριστούμε

Σας ευχαριστούμε

    Πρώτη η DataLink στην εξυπηρέτηση πελατών!         Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 10/10/2017, για την  παρουσίαση της νέας σειράς λογισμικού Soft1  Series 5, η  DataLink βραβεύτηκε...

13-03-2018 Hits:289 SoftOne

Τι απειλεί τον μύθο των Χριστουγέννων και του Άγιου Βασίλη;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το διαδίκτυο "σκοτώνει" το πνεύμα των Χριστουγέννων, καθώς οι γονείς καταγγέλλουν ότι τα παιδιά τους μαθαίνουν την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη εξαιτίας της Google, των...

19-12-2015 Hits:3009 Lifestyle

Νέες Προσφορές SoftOne

H SoftOne και η DataLink, Πιστοποιημένος Αντιπρόσωπος SoftOne, σας παρέχουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης με σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση σας, σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή! Αποσύρετε...

02-12-2015 Hits:2468 SoftOne

Η αξία της γνώσης

Ένας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών κλήθηκε να επισκευάσει ένα πολύπλοκο κομπιούτερ. Ο τεχνικός, κάθισε μπροστά στην οθόνη, πάτησε 1-2 πλήκτρα, κούνησε το κεφάλι του, μουρμούρισε κάτι στον εαυτό του και έσβησε τον...

11-06-2015 Hits:3439 Ψυχαγωγία

Νέα λύση λιανικής πώλησης από τη SoftOne

Η SoftOne παρουσιάζει το Retail Studio by iQom, την πλέον εξελιγμένη και ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των αναγκών λιανικής πώλησης, που διασφαλίζει την αποδοτική και απρόσκοπτη λειτουργία κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Το Retail...

15-03-2015 Hits:2577 SoftOne

Τι είναι cloud και τι όχι; Είναι cloud ή απλά «μοιάζει» με cloud; Clou…

Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που υπάρχει τον τελευταίο καιρό γύρω από το cloud computing, πολλά πράγματα έχουν γραφτεί γύρω από το θέμα τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον έντυπο τύπο...

08-02-2015 Hits:6977 Επιχειρήσεις

Η SoftOne πιστοποιήθηκε κατά EN ISO 27001:2005 για την ασφάλεια πληροφ…

Η SoftOne, πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών business λογισμικού στην ελληνική αγορά, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο EN ISO 27001:2005 για την εφαρμογή Συστήματος...

02-12-2014 Hits:9723 SoftOne

“Πετάνε” οι πωλήσεις smartphones

Για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο, οι παγκόσμιες πωλήσεις smartphones έσπασαν το φράγμα των 300 εκατομμυρίων μονάδων, φτάνοντας αυτή τη φορά τα 327,6 εκατομμύρια, καθώς ο ανταγωνισμός μεταξύ των μεγαλύτερων αλλά και...

15-11-2014 Hits:6875 Τεχνολογία

Microsoft: Το “κλειδί” για το mobility είναι το cloud

Στην ανάγκη των επιχειρήσεων να “επαναφεύρουν” την παραγωγικότητα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρουν οι υφιστάμενες τεχνολογικές λύσεις, επικεντρώθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella κατά τη διάρκεια της ομιλίας...

14-11-2014 Hits:7615 Τεχνολογία

Top Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κωδικός QR !
Scan this QR Code!
Διεύθυνση: Μαυρογένους 6, Γαλάτσι, 11146, Αθήνα
Τηλ: 210 21 36 377
Φαξ: 210 21 36 776

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.datalink.com.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την διπλανή φόρμα επικοινωνίας.

Προκειμένου να λάβετε μία ολοκληρωμένη απάντηση, συμπληρώστε όσο πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε σχετικά με το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

DataLink Μηχανοργάνωση Επιχειρήσεων

Σας ευχαριστούμε

   

dlogo

Πρώτη η DataLink στην εξυπηρέτηση πελατών!

 
 
 
 
      Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 10/10/2017, για την  παρουσίαση της νέας σειράς λογισμικού Soft1  Series 5, η  DataLink βραβεύτηκε με τη διάκριση "Excellence in Customer Service".
          Η διάκριση αυτή προήλθε από τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνας που πραγματοποίησε η Softone στο σύνολο της εγκατεστημένης βάσης των πελατών της.                               
Το συνολικό επίπεδο ικανοποίησης εξυπηρέτησης πελατών της Datalink ανήλθε στο 95% ! Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πελάτες μας είναι η επιβεβαίωση της  προσπάθειας που κάνουμε καθημερινά ώστε να επιτύχουμε υψηλή  ποιότητα στις υπηρεσίες μας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί για μας και το κίνητρο να ανέβασουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και να γίνουμε
ακόμα καλύτεροι !                                                                                                                                                                                                                     Με εκτίμηση,

Η ομάδα της DataLink

 
 
 
 

Δωρεάν Δοκιμή

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας αναφορικά με το Soft1 Open Enterprise. Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τις απαραίτητες πληροφορίες και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τη δοκιμαστική έκδοση.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


      

Mobile Apps: Tο επόμενο βήμα για το ERP

image dsc

Η σημαντική ανάπτυξη που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια στην αγορά του cloud ERP οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στην αστάθεια που παρουσιάζουν οι οικονομίες των περισσοτέρων χωρών και στην ανάγκη των επιχειρήσεων να αποφύγουν ανελαστικές επενδύσεις, να δημιουργήσουν οικονομίες κλίμακας και να ελέγξουν με πιο αποδοτικό τρόπο τα λειτουργικά τους έξοδα.

Ιδιαίτερη συμβολή όμως στην ανάπτυξη του cloud ERP έχει και η επιδίωξη των επιχειρήσεων να ενσωματώσουν στις παραγωγικές διαδικασίες τους τη χρήση mobile εφαρμογών. Κι αυτό γιατί, η ενσωμάτωση αυτή μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα, πιο οικονομικά και πιο αποδοτικά όταν τα δεδομένα της επιχείρησης βρίσκονται στο σύννεφο.

Στην πραγματικότητα, η σύγχρονη τάση για το λεγόμενο "consumerization" του επιχειρησιακού λογισμικού (δηλαδή, την προσομοίωση του με χαρακτηριστικά εφαρμογών που απευθύνονται σε καταναλωτές), κάτι που φυσικά συνδέεται με την ανάπτυξη του "enterprise mobility" (δηλαδή, της ευελιξίας των επιχειρήσεων να παρέχουν στους εργαζόμενους άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργίες οπουδήποτε και αν βρίσκονται), θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια τον ισχυρότερο καταλύτη (enabler) για την περαιτέρω ανάπτυξη του cloud ERP.

Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σήμερα το mobility ως μια επένδυση στρατηγικής σημασίας για την αναπτυξιακή προοπτική τους, καθώς έτσι μπορούν να έχουν καθοριστική συμβολή σε διάφορα θέματα της καθημερινής δραστηριότητας τους, όπως π.χ. ενδεικτικά:

 1. να βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, με το να δώσουν τη δυνατότητα σε εργαζόμενους που βρίσκονται εκτός γραφείου να αξιοποιούν με μια απλή συσκευή τα δεδομένα της επιχείρησης και να παρέχουν σε πελάτες -τη στιγμή που πρέπει- real time στοιχεία και πληροφορίες
 2. να ενισχύσουν την αποδοτικότητα των διαδικασιών που εφαρμόζουν, κερδίζοντας χρόνο που πριν χάνονταν σε άσκοπες μετακινήσεις ή σε προβληματικές διασυνδέσεις συστημάτων και να κτίσουν έτσι πιο ουσιαστικές και ωφέλιμες συνεργασίες με πελάτες και προμηθευτές
 3. να αποκτήσουν σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους με τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε κρίσιμα business δεδομένα, π.χ. στοιχεία προσφορών, αποθέματα ειδών, χαρακτηριστικά πελατών κλπ.
 4. να διευρύνουν πιο εύκολα τους ορίζοντες τους και να μπορούν να προσεγγίσουν όχι μόνο έγκαιρα, αλλά και με καινοτόμο τρόπο, νέες αγορές
 5. να καταστήσουν τους εργαζόμενους πιο παραγωγικούς με εύκολη και χωρίς μεγάλο κόστος πρόσβαση σε δεδομένα της δουλειάς τους, μέσω μιας απλής κινητής συσκευής που έτσι κι αλλιώς έχουν πάντοτε μαζί τους σε βάση 24x7.

 

Το cloud ERP της SoftOne, εκτός από όλα τα υπόλοιπα σημαντικά οφέλη που προσφέρει σήμερα, θα διαθέτει σύντομα και ένα σύνολο από συμπληρωματικές mobile εφαρμογές που σε βάθος χρόνου θα εμπλουτίζεται συνεχώς και θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για τη σύγχρονη επιχείρηση που θα το επιλέξει.

 

Δημήτρης Γαγανέλης
Business Development Cloud Services

QlikView

QlikViewΟι εφαρμογές SoftOne διαθέτουν ενσωματωμένα έτοιμα σενάρια επιχειρηματικής ευφυίας, με στόχο την καλύτερη επεξεργασία και την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των δεδομένων κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Ακόμη, όλες οι εκτυπώσεις της εφαρμογής μπορούν σήμερα να εκδοθούν αυτόματα και σε μορφή QlikView, δηλαδή, στη μορφή της εφαρμογής business intelligence που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί στις εφαρμογές Soft1.

Η SoftOne συνεργάζεται με την QlikView ώστε οι πελάτες της να αξιοποιούν πλήρως και στην έκταση που χρειάζονται τα δεδομένα που καταχωρούνται στις εφαρμογές Soft1. Στην περίπτωση που τα έτοιμα σενάρια δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις διαχείρισης πληροφοριών, οι επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν την έκδοση της εφαρμογής QlikView που επιτρέπει το σχεδιασμό νέων σεναρίων ή να αναθέσει τη δημιουργία νέων σεναρίων σε συνεργάτη της SoftOne.

 • Οι εργασίες διεκπεραιώνονται ταχύτερα και σωστότερα χάρη στην ευκολία χρήσης, στον προγραμματισμό και τον έλεγχο της ροής των εργασιών και του αποτελέσματος.
 • Ένα νέο είδος λογισμικού Business Intelligence που αλλάζει τον κόσμο για πάνω από 13.000 πελάτες και 570.000 χρήστες σε 95 χώρες. Με μέσο όρο απόδοσης της επένδυσης 186% και 96% ικανοποίηση των πελατών, όλο και περισσότερες εταιρείες κάθε μέρα στρέφονται προς το QlikView.
 • Σας επιτρέπει να σταματήσετε να μαντεύετε και να αρχίσετε να γνωρίζετε πώς να πάρετε πιο γρήγορα, έξυπνες αποφάσεις.
 • Μια ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών επιχειρηματικής ευφυΐας που προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης και την δραστηριότητα της. Τώρα που οι επιχειρήσεις εστιάζουν την προσοχή τους στην αποτελεσματικότητα, το QlikView αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστής της επιτυχίας.
 • Τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να διοχετεύεται γρήγορα και αξιόπιστα η σωστή πληροφορία στους κατάλληλους ανθρώπους της εταιρίας σας. Οι λύσεις Business Intelligence της QlikView σας βοηθούν να έχετε άμεση και ακριβή πληροφόρηση για τα μεγέθη της εταιρίας σας που οδηγεί σε έγκαιρη και τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

QlikView for iPhone

 Το QlikView for iPhone ανοίγει νέους δρόμους στην ανάλυση περίπλοκων, σε πραγματικό χρόνο επιχειρησιακών πληροφοριών στα χέρια των κινητών χρηστών παγκοσμίως. Το QlikView για iPhone μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την Apple Mobile App Store σε iTunes.

QlikView for iPad

Με το QlikView για iPad, μπορούν οι επαγγελματίες εν κινήσει να έχουν πρόσβαση στις επιχειρηματικές πληροφορίες που χρειάζονται, όταν τις χρειάζονται. Το QlikView για iPad μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την Apple Mobile App Store σε iTunes. Μπορείτε επίσης να δείτε ένα βίντεο επίδειξης του QlikView για iPad.

Σελίδα 1 από 10


Scroll to top