Τετάρτη, Ιούνιος 23, 2021

Νέα λύση λιανικής πώλησης από τη SoftOne

/ Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 / Σχολιάστε πρώτοι! Κατηγορία SoftOne

retail sudio by iqomΗ SoftOne παρουσιάζει το Retail Studio by iQom, την πλέον εξελιγμένη και ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των αναγκών λιανικής πώλησης, που διασφαλίζει την αποδοτική και απρόσκοπτη λειτουργία κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

Το Retail Studio εφαρμόζεται εξίσου αποτελεσματικά σε όλους τους κλάδους του λιανικού εμπορίου, υποστηρίζοντας διεξοδικά τις απαιτήσεις κάθε μεγέθους και μοντέλου λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων καταστημάτων, αλυσίδων υποκαταστημάτων και επιχειρήσεων franchise.

Με δυνατότητα διασύνδεσης με την πλειοψηφία των -διαθέσιμων στην αγορά- συστημάτων POS, ελεγκτών τιμών και μηχανών ζύγισης, καθώς και ενσωματωμένες εφαρμογές διαχείρισης αυτών, η λύση απλοποιεί και αυτοματοποιεί την εκτέλεση όλων των καθημερινών εργασιών, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση χρόνου, αυξημένη παραγωγικότητα και ελαχιστοποίηση λαθών.

Η εξαιρετική λειτουργική πληρότητα, καθώς και οι αυξημένες δυνατότητες BI και reporting της εφαρμογής διασφαλίζουν τον πλήρη έλεγχο κάθε συναλλαγής, παρέχοντας ταυτόχρονα real-time ενημέρωση για όλους τους κρίσιμους δείκτες απόδοσης. Ενσωματώνοντας εργαλεία CRM και ενότητες υποστήριξης προωθητικών ενεργειών και προγραμμάτων επιβράβευσης Loyalty, το Retail Studio παρέχει χρήσιμη πληροφόρηση για την αγοραστική συμπεριφορά των πελατών, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Συμπληρώνοντας ιδανικά το business λογισμικό Soft1, το Retail Studio αναβαθμίζει το σύνολο των διαδικασιών κάθε επιχείρησης λιανικής, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην αύξηση των πωλήσεων της.

Διαβάστε περισσότερα για το Soft1 Retail Studio by iQom

Διαβάστηκε 3221 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Scroll to top